Літаки мають широке меню, але є одне блюдо і Qantas не служити
Опубликованно 08.01.2020 06:00
Але нове меню запущений рейс співпаде з весною може змінити це сприйняття, з повного капітального ремонту в деяких з їх у польоті і зал ресторану відкритий в Міжнародному аеропорту Сіднея.
Щоб запустити першого і бізнес-класу під час польоту і весняне меню, Rockpool шеф-кухар Алекс Вуллі показала рядка нових страв, розроблених спеціально для теплих місяців — і якщо ти в зеленому, ви хочете, щоб дати ці нові страви спробую.
Скориставшись свіжих місцевих продуктів, ультра-свіжого натхнення грав на рецепти, які описані спаржа, горох, гороху і квасолі.
Курка і цибулю-порей тарталетка зі спаржею і крес-салат соус тепер з'являється на весняному меню.
Смажені шампіньйони з зеленої сочевиці, цибулю-шалот і солодкий горошок-це ще одне нове доповнення.
У Хампті-Ду баррамунді-це будь-який предмет, який застряг навколо для весняного меню.
У той час як більшість замовлених пунктів меню описані в зал очікування першого класу-сіль і перець кальмари (клієнти є більше ніж 100 000 служить його кожен рік), клаб-сендвіч і Павлова, шеф-кухар Вуллі сподівається, що їх новий манго надихнув десерт, щоб зробити нову корону.
Білий місо рамен з смаженою свининою, паростками квасолі і гірчиці соління.
Те, що воно фігурує в меню два роки тому, він сказав, що попит був тоді високим і очікує, що клієнти будуть замовляти яскравими страву ще більше в цьому сезоні.
"Люди шукають світла, прямуючи в бік здорового, вносить свіжу нашу увагу", - пояснив він.
“Ніхто не хоче, важкий досвід, перш ніж потрапити на дальні рейси. Тому всі наші вироби ми хотіли б зберегти світ, і що тільки зросла, так як ви йдете у весну.
Ананас і манго салат з кокосом, імбиром і ромашкою сорбет повернувся після того, як в меню протягом двох років.
“Завжди є різновид людей, які бажають повернутися в меню. Це манго блюдо у нас було два роки тому, і замовники дуже хотіли бачити його повернутися.
"Це тріскати весняне блюдо з манго та ананасу ... офіціанти із задоволенням служити йому, і клієнти щасливі, щоб побачити це блюдо зробити повернення."
Але є одне блюдо, кухар каже Вуллі, вони не будуть приймати від лож і в небо.
"Ми зосереджені на тому, що буде добре їсти і добре літають при збереженні цілісності", - сказав він.
В Qantas Павлова є фаворитом в меню, і залишається на борту круглий рік.
Шоколадний і горіховий бісквіт з маскарпоне і карамеллю банани також дуже популярні.
БЛЮДО "КВАНТАС" НІКОЛИ НЕ БУДЕ СЛУЖИТИ
“Так ми ніколи не спробувати і зробити хрусткий темпура в літак, тому що ви ніколи не зможете повторити це, щоб ми трималися подалі від речей, які ви будете мати погану якість в небо.
“Ми витрачаємо багато часу на розробку елементів ми хотіли б, щоб поїсти або наші клієнти будуть любити, щоб поїсти і вирішити, якщо цей пункт є прийнятним для польоту або якщо люди будуть розчаровані.
Якщо ви шанувальник темпура, не очікував побачити його на Qantas в польоті меню.
“Але зазвичай що-небудь хрустке дійсно є проблемою в повітрі, тому ми не будемо робити це. Деякі речі просто повинні бути залишені на землі".
У повітрі, весняне меню також прийняв досить повернути назад в прохолодні зимові місяці. У першому класі, гості побачать повернення до старої улюбленої не бачив за більш ніж 10 років — спритна в гарам масала.
Також набір, щоб порушити смакові рецептори в перший клас включають в себе десерт Аффогато, чай курив Bundarra свинини з чорний оцет соус, сезонної зеленню і жасминовим рисом.
У бізнес, гості будуть розглядати до курячий шніцель і швейцарський сир смажений бутерброд, або для ласунів — шоколадний хліб і масло пудинг з маскарпоне.
"Тому що це весна, у нас є сильний акцент на закуски і, що вони відчувають світло", - пояснив він. "Але у нас також є предмети, їжа, як бутерброд зі стейком і наші супи завжди дуже популярні."
Окунь в гарам масала, які будуть подаватися під час польоту для пасажирів першого класу, робить повернення з Qantas після більш ніж 10 років меню.
В економіці, пасажирам будуть також розглядатися на нове меню (яке буває два рази на рік) включаючи свіжий салат із смаженої курки з тахін, капуста, пряна кольорова капуста, журавлина, баранчика, пиріг з пармезаном крихти і зелені боби або рибу на пару з чорним перцем і соусом з грибів шиітаке, жасминовий рис і Чой-Сум.
Преміум-економ-класі гості матимуть дещо інший варіант, в тому числі основних страв, що складається з копченого лосося салат з едамаме, цукіні і чорну бобову локшину
Запечена качка з імбиром соєвий соус, Чой Сум і жасминовим рисом або баранина з томатами і спеціями і баклажанами соусом, перловим кускусом і кедровими горішками. У пустелі варто оформлення залу для гостей пригощають карамелізований банан і вершковий пиріг після мережі.
Категория: Туризм