Говорити про виведення з ножі для стейку


Опубликованно 28.11.2019 10:26

Говорити про виведення з ножі для стейку

На гнівну критику в ресторані газети критик Піт Уеллс занурюється в Ніж для стейка — портерхаус описуючи в Південному Вільямсбурзі забігайлівка як "далеко не найкращий в Нью-Йорку".

"І після того, як я заплатив, там має непохитне почуття, що я обдурив," Уеллс пише у вівторок під заголовком "Пітер Люгер використовував шипіти. Тепер він вибиває".

Цей коментар викликав хор консенсусу в інтернеті від інших незадоволених відвідувачів, які згодні на значок хвалили стейк, який був відкритий в 1887 році, більше не варто довго чекати і сейсмічних рахунку.

"Я відчуваю, що Пітер коментар Люгер був на деякий час тепер", - написав колишній Янкі пітчер Філ Хьюз в Twitter, назвавши ресторан "дико забувається у всіх відносинах".

Оціночні свердловини-це перелік скарг, з описом як офіціанти хамлять, їжа жахлива і управління убоге.

Стейк-хаус був визнаний завищеними і лохотрон.

Креветочний коктейль на смак як "холодний латекс занурив у кетчуп і хрін", а після-смачний німецький смажену картоплю зараз "кашкоподібний, темний, сірий, а іноді і холодною".

"Був салат Цезар, завжди такий сентиментальний, крутони завжди прямо з мішка, тертий сир завжди білий і пружний?" Уеллс задумався.

"Ви починаєте замислюватися, кому дійсно потрібно їхати в Пітер Люгер і починаєш думати відповісти ніхто", - додав він.

Охрестили одним з кращих стейк-хаусів у місті, біфштекс чотири полегшить ваш гаманець на $229.80.

Але Уеллс звинуватив 132-річну історію інституту, будучи нездатними робити смачний і добре приготований шматок Бет — називаючи кухня добре повз його прем'єр.

"Він рідко досягає гіпнотичного або примушування або навіть цікаві (стейк)," криниці засмучувався через руйнівного коментар.

"Що гризе мене кожен раз, коли я їм Люгер біфштекс-це усвідомлення того, що це просто ще один біфштекс і далеко не найкращий в Нью-Йорку", - додав він.

"Інші ресторани, не тільки м'ясних страв, можна покласти грізні скоринки з обох сторін розрізу; Люгер caramelises тільки верхня частина, а нижня ледь свіжі, як якщо б він зробив всі свої приготування на гарячому блюді."

Пітер Люгер Стейк-Хаус знаходиться у Вільямсбурзі, Бруклін. Зображення: iStock Не

Четверте покоління "Пітер Люгер" власник Пітер Туртел не відразу реагують на прохання про коментар.

Інший рік для знаменитого ресторанного критика було те, що він назвав раздовбаєм клієнтів з управління він вважав", здається, виходить з свого шляху, щоб зробити речі незручно".

"Дайнерс, хто ходить у двері охочих здати буквальному купу грошей, не зустрічали; вони обробляються", - сказав він.

"Департамент транспортних засобів є учасником блоку порівняно з лінією в Пітер Люгер".

Уеллс славиться своєю пекучою відгуки про ресторани. У 2012 році критик написав дикун нуль-зірковий відгук від Гая Фієрі, зараз віконницями на Таймс-Сквер туристична пастка, хлопець-американська кухня-бар, який викликав заголовки для своєї невблаганною відтяжкою.

"Гай Фієрі, ви з'їли в свій новий ресторан на Таймс-Сквер?" Уеллс написав. “Ей, ти спробував, що синій напій, який світиться, як ядерні відходи? Кавун Маргарита? Будь-які ідеї, чому це є на смак як деяка комбінація ОЖ і формальдегід?"

Ця стаття спочатку з'явилася на Нью-Йоркській пост і був відтворений з дозволуПовернення: ключі, щоб отримати свої гроші назад

Тебе обікрали і вимагати справедливості. Але як ви скаржитеся, може бути різниця між відшкодуванням і Джек-все.тренд в подорожах690



Категория: Туризм