Пари 'раз в житті' знайти на вечерю
Опубликованно 21.11.2019 17:40
Антон і Шеріл schermer вам, в Тенафлай, Нью-Джерсі, були в середині обіду в суботу ввечері, коли Антон виявив щось тверде "катався в рот", по кормі і цибулю ресторан у місті Клостере, де вони їли.
Він віддалений об'єкт, тільки щоб виявити, що вона була крихітною перлиною.
Співробітник з Імперією обслуговування устриці, які джерела і подають устриць на кормі і цибулю, говорили, що це надзвичайно рідкісна знахідка, особливо для типу устриць їв Антон, який приїхав з штату Вашингтон.
Рідкісна знахідка знаменує останній примірник Нью-Джерсі закусочної знайти перлину в устрицю. Фото: Стерн І Цибулю.
"Я зібрала сотні тисяч устриць у моїй кар'єрі, і ніколи не знайшов перлину в той час як раз," сказав Кевін Джозеф імперії гливи.
“Хоча і рідко, я чула, що перли виявлений у теплій воді устриць в Затоці, але ніколи, ніколи я не чула про Перлина знаходиться в холодній воді (Тейлор Кумамото устриці). Це раз-у-житті подія."
Крім того, що рідкісна, Schermers' перлина теж прийшов на збіг часу: строгий і лук був відкритий тільки протягом місяця.
Ресторан підтвердив пару люб'язно пожертвував устриці назад в ресторан, де власник планує повісити над барною стійкою в свої рамки.
Кілька кафе і ресторані Нью-Джерсі зробив приголомшливе відкриття в їх вечерю.
Рідкісна знахідка знаменує останній примірник Нью-Джерсі закусочної знайти перлину в устрицю. У 2015 році господарем ресторану в Нью-Джерсі знайшли перлину в його смажені гливи під час вечері у Руссо-ресторан у Вашингтоні, округ. І в 2018 році, інший закусочної — від Эджуотер, Нью-Джерсі — в перлину вартістю тисяч під час їжі в Центральний устричний бар в Нью-Йорку.
"Я тут вже 28 років," шеф-кухар Гранд-Централ барі Oyster сказав свого часу: "це всього лише другий раз, коли я бачив, як це відбувається. І ми продаємо більше 5000 устриць на половині раковини кожен день."
Ця стаття спочатку з'явилася на Fox News і була відтворена з дозволутренд в подорожах234
Категория: Туризм