Грубе одкровення про вашому літаку кави
Опубликованно 16.11.2019 17:35
Але нове дослідження показує, що, можливо, вам слід взяти трохи більше уваги при замовленні чаю на висоті 35000 футів.
В рамках національного розслідування, 2019 дослідження авіакомпанією воду з Хантер-коледжі в Нью-Йорку зайняла кілька американських авіакомпаній безпеки їх H2O, використовуваного для приготування гарячих напоїв.
І хоча більшість з нас, ймовірно, не думаю про величезні бортових ємностей для води, які використовуються для кранів в камбузі, це дослідження, ймовірно, сидить у "Я не хочу знати" категорії — тому що у деяких авіакомпаній впали із-за води, яка вважається здоровою.
Що насправді ви п'єте каву на висоті 35000 футів?
Дослідження займає 11 великих авіакомпаній та 12 регіональних перевізників на "Вода для здоров'я результат," який на основі 10 критеріїв, таких як розмір флоту, авіакомпанії, кількість літаків питною водою, порушення правил, позитивних E. coli і коліформних води зразки звітів і авіакомпанії готові відповісти на воду-якість питань.
На думку дослідників, авіакомпанії Аляска і швидко зайняв перше місце з безпечною водою в небі.
Гавайські авіалінії вийшли на другий і третій рубіж.
Оцінки коливаються від нуля (мінімуму) і п'ятий (найвищий). За даними дослідження, "бал 3.0 або краще, вказує на те, що авіакомпанія має відносно безпечний, чистої води".
На двієчників кінці шкали, дух Airlines авіакомпанія JetBlue має найнижчі бали — із загальним рахунком 1.
За даними дослідження, існує цілий список рекомендацій для пасажирів про те, як залишатися здоровим на борту літака, у тому числі попередження не пити воду на борту повітряного судна, якщо воно знаходиться в закритій пляшці або випити каву або чай, приготовані на борту.
І замість того, щоб мити руки в літака ванна кімната, дослідження рекомендує пасажирам користуватися ручної дезінфектор.
Дослідження займає 11 великих авіакомпаній США та 12 регіональних перевізників використанні результат для здоров'я води.
Але поки дослідження можуть мати кофеїну-любителям відомо, є один дуже важливий висновок з дослідження. Досліджувана вода надходить прямо з-під крана на борту літака, однак вода, використовувана для приготування чаю і кави варять.
І за даними Центрів США з контролю та профілактики захворювань, найпоширеніших кишкових патогенів виявляються неактивними, тепло — багато часто гинуть при температурах до 60 градусів.
Так що до того часу вода досягає точки кипіння, загроза від патогенних організмів у воді усувається, і вода стала придатною для пиття. Так що шанси — ви будете просто пити кілька чашок в той час як в салоні.тренд в подорожах492
Категория: Туризм