Валовий правду про їжу, яку ви їсте на літаки
Опубликованно 10.02.2018 08:18
Ми всі знаємо, що їжа в літаках зазвичай дуже розчаровує, щоб наші смакові рецептори, але, за словами бортпровідника, ми повинні дати йому і зовсім пропустити, тому що літак їжу занадто грубі у зверненні.
Шреяс П., який стверджує, що працював в якості бортпровідника на п'ять великих авіакомпаній, опуклі бруд на місцевих авіалініях в темі на quora, говорив розумні екіпажу і пасажирів приносити свою їжу на борту.
В його закулісний рахунок, сказав Шреяс жодна зі страв не подають близька до свіжої і дуже нездорове.
"Їжа на підносі готується не на кухні, але в літак харчування," Шреяс виявлено", що часто робиться 12 годин і навіть днів до відправлення літака.
Їжа дійсно так погано, як здається. Картина: Рене Schwietzke
“Тепер, скільки таких галузях, ви знаєте, де гаряче або холодне блюдо був зроблений днів, перш ніж споживати?
"Що різати фрукти, які на свій піднос все одно виглядає свіжо, і як це можливо, якщо він був вирізаний годин до вильоту, ви ніколи не замислювалися?"
Ну, ми зараз.
І, мабуть, милі-високий сніданок не всі це до тріщини бути, особливо якщо ти кукурікати на те, що містить яйця.
"Яєчня-брехуха або омлет, що ви тільки що був не тільки яйце, але може бути суміш з яєць і інших замінників," Шреяс писав.
Ми можемо навіть не розуміють, наскільки несмачний наша трапеза — тому що наші смакові рецептори не працюють таким же чином, коли ми перебуваємо на такій висоті.
"Більшість з нас не знають про це, але крім того, щоб зробити ваші вуха поп, це викликає наші смакові рецептори і нюх йти частково оніміла, порівняно з на землю". Ефект нечутливості "має величезний вплив на смак їжі і запахи."
Але він стверджує, що спецій, солі та жирів збільшили в їжу в ці дні, щоб спробувати обдурити нас бути щасливим з тим, що на наших тарілках — але це також робить їх більш хворими.
Отже, ви хотіли б курку або яловичину, сер?
Категория: Туризм