Не їм пад Тай на Пхукеті


Опубликованно 09.01.2018 01:19

Не їм пад Тай на Пхукеті

Протягом багатьох десятиліть, найбільший з островів Таїланду була забивання йти до завдяки своєму тропічному клімату, блаженні пляжі і галасливі бари.

Але, можливо, невідомих для більшості є статус острова як міжнародного кулінарного забійний.

Розташований в межах хвалили ряди провідних міст світу ЮНЕСКО гастрономії в 2011 році, чотири роки потому Пхукет був модернізований до міського статусу гастрономічні завдяки своєму унікальному кулінарного мистецтва.

Ви бачите, задовго до туристів і туристів, що зійшли на це свято ідилія, змішання Малайців, китайців, індійців, тайців і "морські цигани", створеного поєднанням смаків, кольорів кулінарну палітру острова. У цей день багато з типовою кухні острова Пхукет виготовляються за оригінальною сімей, які принесли їх сюди. Так що в наступний раз ви відвідаєте цей пляжний рай, відмовитися від західних продуктів харчування і пад Тай і лоскотати ваші смакові рецептори, як місцеві з семи Пхукет гурман досвідом.

Фреска, Пхукет і Перанаканской харчовими слід Тур. Фото: Пхукет Страви Екскурсії

СМАК ПЛАВИЛЬНОМУ КОТЛІ

Отримайте всередині совок на культурну суміш, яка робить кухні на Пхукеті так оригінально на Пхукет і Перанаканской харчовими слід Тур.

Гуляючи по Старому місту, де процвітає туристична індустрія, на щастя, залишили Шарм-настояний будинки, вулиці і традиційні магазини неушкодженим, цей тур дає відвідувачам повний огляд еклектичні страви. Орієнтуючись на Перанакан (нащадків китайських іммігрантів, також відомий як "Бабай"), разом з індійською і Малайської, вам зразок рецептів, які являють собою суміш всіх культур.

phuketfoodtours.ком

Фреска, Пхукет і Перанаканской харчовими слід Тур. Фото: Пхукет Страви Екскурсії

СЬОРБАТИ ВНИЗ ЛОКШИНИ

Враховуючи це масова міграція, не дивно, що ви можете знайти багато китайської кухні тут, зокрема локшина – багато локшини.

Ви можете є різні страви з локшини кожен день протягом місяця і досі не опрацювали всі варіанти. Улюблений стиль на острові Хоккиен ми або мі Хоккиен. Завдяки здорове населення Китаю напрямок, це lipsmacking блюдо жовта яєчна локшина з рибними фрикадельками і пельмені з креветками, з куркою і смужки свинини, зараз скрізь. Пхукет Мее Т рое є найстарішим (і, на загальну думку, найкращий).

Три покоління однієї родини були dishing до миски матеріалів з 1946 року.

Свинина кхао сой в Пхукет.

ЇЖ СВІЙ ВАГУ ТІЛА СВІЖІ РОТІ І КАРРІ

Так само, як китайці зробили свій слід на берегах Пхукета, індійської і Малайської громади теж.

На розі Таланг і Thepkasattri доріг, ви знайдете два з найбільш старих мусульманських Пхукета, де краще ресторани, Аруна і Абдул, пліч-о-пліч.

Керують нащадки корінних індіанських сімей, які відкрили їх близько 70 років тому, кухарі стоять на вулиці робити свіжі роті вручну.

А що краще спаровувати з цими свіжоприготовані, з пилу з жару, листкові коржі жувальні, ніж у курки, баранини або спецій-заповнена яловичина каррі. Смачні.

Тайська смажена свинина сатай називається му Янг-популярна вулична їжа закуски.

ЗНАЙТИ НАЙКРАЩЕ ВУЛИЦІ ЇСТЬ

Таїланд і вулична їжа йдуть рука об руку. Не тільки смачні, з начинкою тарілку або миску, добре під 50 бат (менш $2) це дуже вигідною.

Сатай, клейкого рису і манго, Спрінг-роли, солодкі рибні котлети, Таро булочки, смажені комахи, бананові млинці, обсмажені у фритюрі креветки, пряні супи і Пхукета створив французький макаронів – ви можете їсти, як король тут кілька днів на жебрацької зарплати.

Справжню вуличну їжу можна було в провулках і вулицях міста Пхукет.

Багато улюблених наметах і отвір в стіні кафе були у віданні однієї родини протягом кількох поколінь.

Щоб зробити його ще простіше, скачати Пхукет вулична їжа додаток (запускається через Міністерство закордонних справ Таїланду), який надає інформацію про найбільш популярних страв і розташування кіосків для зручності.

Солодкі млинці Тайський креп робляться на місцевому ринку.

ЗАПАСТИСЯ НА РИНКАХ

Вставати рано, щоб скористатися прохолодні ранкові температури і зробити як місцевий житель, прямуючи до однієї з свіжих Пхукета, продуктові ринки.

Вони проходять щодня або щотижня на острів, але один із найбільших знаходиться в Бангі Тао, між Патонг і міста Пхукет. Галасливий ринок наповнений ларьки з продажу овочів, свіжої риби, м'яса, екзотичних фруктів і трав, і купи домашньої пасти Чилі. По вихідним, влучно назвав ринок вихідного дня, або "Талад Нак" місцевим жителям з-за своєї близькості від храму Наку, більш туристичний, але все ж безперечно варто відвідати. Готель розташований недалеко від Пхукет-Тауна, великий критий ринок знаходиться менш свіжі продукти і більше про атмосферу і готові закуски.

Відкриті в суботу та неділю з середини дня і до 11 вечора, жвава атмосфера робить для відмінна альтернатива вечері. Камінь, спробувати поїсти, випити пива і наб місце, щоб насолодитися деякими людьми.

Печера "пташине гніздо", Пхукет, Таїланд.

СПРОБУВАТИ СУП З ПТАШИНИХ ГНІЗД

Якщо ви збираєтеся спробувати цей Азіатський делікатес, Пхукет-це місце, щоб зробити це.

Як близько до джерела, як ви можете отримати, навколишні острови і скелясті, море-плеснув печери мають найвищу концентрацію морської ластівки гніздяться в країні і заповзятливі місцеві жителі побудували бізнес навколо величезного попиту на їх слину-збудовані гнізда.

Високо цінується китайцями, які вважаємо, що вони багаті поживними речовинами і цілющими властивостями, такими як поліпшення зовнішнього вигляду шкіри і, звичайно, підвищення лібідо, глобальна промисловість стоїть колосальні $5 млрд.

Тканини ми Тайську рисову локшину подають з рибою каррі і Пхукет риба куля.

СНІДАНОК, ЯК МІСЦЕВІ

Пропустити ранкову "шведський стіл" готелю і замість цього в якості місцевого і вставати рано за деякими типовим сніданком Дім (Сью бої) або миску з тканини ми. Краще їсти 6-8 ранку на рясні острова закусочні Дім сум, але справжню спробувати Juanhiang на Кана Charoen РД, який стверджує, що страви смачні крихітні шматочки для повік-плюс.

Тканини ми – це лакса-як страва холодної ферментації рисовою локшиною в багатій і вершковою основі кокосової соусом каррі – це інший альтернативний сніданок. Що б ви не вибрали, переконайтеся, щоб отримати ваші виправлення кофеїну потім зі склянкою густий, солодкий місцевий кави, або копальні.Піднесені сцени з Таїланду подорож2:29

Режисер Тома і графічний дизайнер Астрід зробила перерву в Таїланд. Вони взяли так і пахне Бангкок, Чіангмай і Пхукет. Це відео-це епічна хроніка їх пригод, тримайтеся за ваші капелюхи! Кредит: на YouTube/Томсон ЗМІ15 квітня 2016рік назад/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/Новини/Національний/



Категория: Туризм